Psychologiepraktijk Gezond van Geest is verhuisd.

Per 1 Februari 2017 is Gezond van Geest verhuisd van Gezondheidscentrum Beijum naar Noordwolderweg 7, 9785 AN Zuidwolde.  Zuidwolde ligt naast de wijk Beijum, is 20 minuten fietsen vanaf Groningen-Centrum en met de auto snel bereikbaar.  Er is parkeergelegenheid voor de deur. Openbaar vervoer: Lijn 61

Bij gebruik van TomTom: neem nr 5; we hebben gemerkt dat hij 7 niet pakt en u dan naar Noordwolde stuurt.

We hadden wat pech met de levering van het nieuwe gevelbordje. Die is nu binnen en zal morgen geplaatst worden. Dan is het helemaal compleet!

Nu anderhalve week later merk ik hoe snel en fijn het went. Het is een hele fijne rustige plek. Clienten geven aan zich er op hun gemak te voelen en ik voel me er ook erg prettig. Alle voorwaarden zijn aanwezig voor een goede therapie!