Crisis of Spoed

Spoed?

Gezien de beperkte omvang van Gezond van Geest beschikt de praktijk niet over een spoedafdeling. Aanmeldingen worden alle op volgorde van binnenkomst en op reguliere wijze ingepland. Heeft u sneller hulp nodig omdat de nood hoog is, overlegt u dan met uw huisarts voor een verwijzing naar een instelling waar u met spoed terecht kunt.

Crisis?

Binnen Kantooruren:

Gezond van Geest heeft geen crisisdienst of opnameplekken. Wanneer u bij mij in behandeling bent, kunt u in geval van crisis tijdens kantooruren rechtstreeks contact opnemen met mij op telefoonnummer 06-19482768. Indien nodig neem ik contact op met uw huisarts, die eventueel de crisisdienst kan inschakelen. Ik kan natuurlijk in gesprek zijn, of anderszins niet in staat uw oproep aan te nemen. Krijgt u mij in geval van crisis niet snel genoeg te spreken, neem dan zelf zo spoedig mogelijk contact op met uw huisarts of de vervanger van uw huisarts.

Buiten kantooruren:

ʼs-Avonds en in het weekend kunt u de doktersdienst bellen. Deze zal indien nodig crisishulp inschakelen. Hieronder vindt u de telefoonnummers en adressen van de websites van de doktersdiensten in de regio:

Doktersdienst Groningen

tel. 0900 – 9229
doktersdienstgroningen.nl

Dokterswacht Friesland

tel. 0900–1127112
dokterswacht.nl

Doktersdienst Drenthe

tel. 0900–1120112
chd.nl

Top